Vem f-n vill bo i Örebro?

Elin Oscarsson Norén

Tre bästa med Örebro?
– 1. IFK Örebro 2. Nära till allt (det är man inte bortskämd med som göteborgare) 3. Variationen av studentliv och vanligt liv

När det inte är träning eller matcher, vad finns det då att göra i stan?
– Ta en promenad i vackra Oset. Leka på Prison Island, men framförallt, vara på alla mysiga uteserveringar på våren och sommaren.

Varför flyttade du till Örebro?
– Jag kom egentligen inte in på mitt program i de mer klassiska universitetsstäderna så därför blev det Örebro, vilket jag bara är glad för idag. Örebros styrka är att det är en större stad samtidigt som det finns ett universitetsliv. Man kan njuta av både och.

Kan du rekommendera folk att söka sig hit?
– Verkligen! Örebro är en superfin och mysig stad. Både på vintern som sommaren. Slottet, Svartån och Naturens Hus vid Oset gör Örebro till en drömmig studentstad. Likaså ölen på Kåren när det är ”Time Beer” (även om handbollen gjort att jag bara gått tre gånger på drygt tre år, haha).

Okej, hur är det att vara spelare i IFK Örebro?
– Att spela med IFK Örebro är det bästa beslut jag tagit sedan jag flyttade hit. Laget är ett fantastiskt gäng som har otroligt roligt tillsammans. Det är jag glad över att jag får vara en del av.