Augusticupens sekretariat


Under årets Augusticup så ska sekretariaten själva, via mobil,  sköta all registrering av matchresultat.

Därför finns det nu en särskild systemlösning framtagen, som de ska använda. Det här innebär att alla matchresultat kommer att finnas tillgängliga i realtid och att du som vill se hur ”dina” matcher gick, kommer att kunna se det så snart som sekretariatet har gjort sin registrering. Matchprogrammen för lördag och söndag kommer då att finnas här på sidan och uppdatering kommer att ske löpande med automatik var tredje minut, alternativt att du själv uppdaterar om du är väldigt ivrig.

Återstår nu för de som ska sitta i sekretariatet att ladda ner den aktuella appen från Google Play eller App Store, och via de länkar de fått även att börja testa!

Va? Jo, de får även en skriven instruktion!

 

//K