QR-kod till vår entré och kanske kiosk

Vi jobbar för att det ska bli enklare för dig som kommer till våra hemmamatcher och vill betala med Swish. I stället för att du knappar in vårt Swishnummer tänker vi oss en QR-kod där priset och numret ligger i koden, och som du skannar via appen. Det här ser du längst upp till höger i Swish-appen, där du alltså kan välja att skanna.

QR-koden tänker vi oss att vi har på ett inplastat ”papper”. Vi skulle kunna göra på likartat sätt för försäljningen i kiosken. Prisvariationen är inte så stor, utan det bör räcka med ett mindre antal ”prislappar”. Köper du flera kioskvaror, så ”summerar” vi genom att ha lappar som täcker det.

Ett annat alernativ är förstås om du lägger in vårt Swishnummer som en favorit i appen, då slipper du också knappa in numret, men lägger själv in summan. En QR-kod med enbart Swishnumret är ytterligare en variant, där du också själv anger summan.

För entrén är det det förstås enklast om du betalar och blir medlem, då går du ju in gratis på våra nio hemmamatcher under säsongen!

//K