LIF Lindesberg – IFK Örebro Handboll

15 – 25 (5-15)
Säll 5, Simón 3, Lundin 3, Hedlöf 3, Persson 2, Avonds 2, M Andersson 2, Eriksson 2, Häggström 1, J Andersson 1, Schalin 1

Det blev en övertygande seger under söndagen mot länsrivalen LIF Lindesberg, via ett näst intill prickfritt försvarsspel tog vi direkt kommandot och var egentligen aldrig hotade, 15-5 till oss i halvtid efter mängder av räddningar från Wilhelmina gav så klart en väldigt bra känsla. I andra får vi inte riktigt till det på samma sätt men kontrollerar en sönderryckt halvlek med mängder av utvisningar till slutresultatet 25-15. Otroligt kul att se laget prestera så bra som vi gör idag med ett fantastiskt försvar/målvaktsspel och väldigt utspritt målskytte där våra kanter och mittsexor fortsätter leverera. Fattas nu bara att få till kontringsspelet ännu mer för att få mer resultat av vår fina defensiv. Nu väntar ett några veckor långt matchuppehåll och ett bra läge att slipa detaljer.

Heja IFK!

/Thomas Malmgren

Kopierat från LIF Lindesbergs hemsida.