IFK Örebro Handboll – Sannadals SK

32 – 19 (18-11)

Lundin 8, Hedlöf 7, Persson 4, Simón 3, Garefelt 2, Eriksson 2, Schalin 2, Häggström 1, Oscarsson Norén 1, Avonds 1, M Andersson 1

IFK-lirarna fortsatte som vi hoppades på, på vinnarspåret även denna vecka. Motståndaren Sannadal som vi många gånger de senaste åren haft stora problem med kom till Örebro med en sargad trupp och var aldrig nära att hota den här gången. Då vi väldigt tidigt gled ifrån i målprotokollet blev det en energifattig tillställning, vi är så klart nöjda med att göra 32 mål men känner väl kanske inte riktigt att vi kommer upp i nivå bakåt. Det var nog den där extra energin som saknades, när vi har den är vi otroligt svåra att göra mål på. Ändå släpper vi bara 19, angenäma problem kallas det. Extra kul var att Ludde ställt in siktet och drog dit 8, två mål av Sandra i debuten och Tessan tillbaks i målet igen.

Heja IFK!

/TM

Tränare Wessman

Wessman 2

Tack till Daniel Lubner!
https://retouchedreality.pixieset.com/