Halvtid!

Då har vi hunnit smälta förra helgens match och seriefinal för att istället inrikta oss på någon slags aktiv vila. Efter 9 matcher spelade är just vilan otroligt viktig, men också att göra den på ett bra sätt, det är ändå bara några veckor till seriefinal igen.

Summeringen efter halva serien spelad är så klart bara positiv, med nästan full pott är det svårt att gnälla på något våra fantastiska lirare presterat. Vårt försvar/målvaktsspel har egentligen från första stund fungerat väldigt bra och hela tiden legat som grund till alla segrar. Framåt har det börjat lossna mer och mer även om vi där känner att det finns mer att ta av både i det stationära spelet men framför allt i våra omställningar där vi vill ha mer resultat av vår fina defensiv. Men, allt är en färskvara så nu gäller det att vila och tänka på annat än handboll några veckor men ändå hålla igång kroppen så vi är redo när det är dags igen i början av januari. Det gäller verkligen att klara av att hoppa upp på segertåget igen och bli ännu bättre för det kommer förmodligen de andra lagen också bli.

När vi innan säsongen byggde truppen var det tydliga målet att skapa en bred trupp, en bred spets som det visat sig nu. Visst har vi redan nu sätt vad det betyder, men det är ju nu vi verkligen vill se resultatet av vår stora trupp. Vi vet att det kommer krävas en otrolig prestation även de sista 9 matcherna för att stanna kvar högst upp, men vi lovar att ge precis allt för det. Med start 6/1 i Huddinge. Men nu ledighet, God Jul och Gott Nytt år!

Heja IFK!

/Thomas Malmgren