Ny seger!

Det blev ännu en seger i seriefinal nr 2 mot Huddinge i Huddingehallen. Den här gången dock inte lika lätt som senast då Huddinge verkligen bestämt sig för att ge oss en tuff uppgift. Matchen börjar otroligt bra, vi rycker åt oss en stor ledning direkt och känslan är att det ska gå lika enkelt som senast. Sedan börjar vi slarva, vi behåller inte riktigt det tålamod vi haft innan och sätter inte avsluten som vi ska, även om Huddinges målvakt gör en otroligt bra match. I andra halvlek är vi i starten lite stressade men kan ganska snart segla iväg till några bollars ledning igen, en ledning vi håller till slutet och vi vinner med 22-18. En otroligt skön seger som ger oss ett litet ryck i tabellen, men vi kommer verkligen behöva fortsätta prestera, våra toppkonkurrenter som exempelvis Huddinge kommer förmodligen inte tappa så många fler poäng. Matchens gigant idag var annars vår Maja Eriksson, fenomenal som alltid bakåt, vinner viktiga lösa bollar och sätter dit avsluten. Extra plus oxå till Julia Lundin som laddat bössan. Beröm förtjänar också försvars/målvaktsspelet som håller oss under 20 insläppta igen med Angelica i spetsen som kommer in efter att Wilhelmina klivit av efter uppvärmningen och gör en fin insats.

Heja IFK!

/Thomas