IFK-seger!

Det blev seger igen, 27-20 och vi behåller därmed avståndet till de jagande lagen under oss. Visst, vi gör kanske inte någon av säsongens bästa matcher men vi möter ett mycket bättre Årsta än senast och håller siffrorna nere med en bra defensiv även denna gång. En riktigt bra motståndarmålvakt gör att våra mål stannar på 27 trots att vi skapar lägen för mkt mer. Att vi vinner så här men samtidigt känner att vi har mer att ge tyder på en oerhörd styrka. Ludde har en riktigt bra match med många mål och flera i viktiga lägen, extra plus också till Elin Oscarsson som gör en oerhört bra match, sliter och vinner duellerna bakåt och visar stort mod i anfallsspelet, kul också att Frida sätter dit alla straffar. Nu söndagsvila innan laddningen för nästa utmaning börjar, vi vill hålla oss på segerspåret. Stort tack också till klacken som dominerade Sjöstadshallen!

Heja IFK!

Lundin 9, Persson 4, Frida 4, Avonds 2, Maja 2, Agnes 2, EON 2, Karlsson 1, Boden 1

/Thomas