Ny seger!

Efter en grym träningsvecka blev det en vinst även denna helg i Stockholm 17-28 (9-15). Den här gången var motståndet Sannadal. Matchen inleddes stabilt från vår sida. Med 14 minuter spelade hade vi dragit ifrån till en niomålsledning (1-10) och fram till denna tidpunkt tog vi rätt beslut precis som vi tränat på. Sannadal samlade sig dock därefter och till slut vann vi inte med mer än 11 bollar. Överlag gör vi en bra match, men om man ska anmärka på några saker är det att vårt tålamod ibland brister och att det leder att vi gör fel val. Det är något vi måste arbeta med, framförallt när vi leder stort. Med större tålamod i vårt spel hade vi kunnat ha ännu snyggare siffror. Ibland spelar vi svårare än vad vi behöver med vår breda trupp. I anslutning till det kan vi konstatera att det är först efter 24 spelade minuter som vi får vårt första kantutspel, vilket också blir mål. Försvarsmässigt gör vi det vi behöver, men vi vet allihopa att vi kan mycket mer. Vi tar med oss att vi lyckas vinna med 11 bollar trots vetskapen om att vi inte visat hela vårt register och ser istället fram emot att visa det nästa vecka mot Norrtull.

/Elin Oscarsson Norén