Hemmaseger!

Det var ett fokuserat IFK som kom till match under torsdagskvällen. Defensiven trummade redan från start igång och levererade samtidigt som en stabil Tilda i målet motade skott på skott. Halvtidsresultatet skrevs därför till imponerande 16-4. I paus pratade tränarna om vikten att den här gången hålla hela vägen och att fortsätta springa 30 minuter till. Det gjorde vi, slutresultatet skrivs till 33-11 och nu kan vi under två lediga helger titta på hur övriga toppkonkurrenter levererar. Kul också att kanterna fortsätter göra mycket mål i omställningarna. Extra roligt med är att Sandra kommer in i det mer och mer, 3 mål igår efter fina skott och fortsatt många fina assist. En annan IFK:are med extra lyckad kväll var Agnes som stundtals gjorde lite som hon ville från högernio och smällde in 7 mål. Nästa tuffa  uppgift, hemmaderby mot LIF Lindesberg, nu gäller det att hålla ångan uppe.

Agnes 7, Ludde 5, Claudia 4, Maja 3, Maria 3, Sandra 3, Johanna 3, Schalin 2, Boden 2, Frida 1.

Heja IFK!

/Thomas