Säker derbyseger!

Det blev åter seger för IFK Örebro då länsrivalerna LIF Lindesberg var på besök. Efter en jämn första halvlek som präglades av mängder hemmautvisningar och mål i parti och minut av Julia Lundin (5 totalt, ja det blev nog fel i EMP) som vann en mot en kamperna hela tiden mot offensiva försvarare, kom IFK ut till andra halvlek och visade styrka, sprang ifrån snabbt och avgjorde matchen tidigt. LIF som testade en massa defensiva knep fick aldrig träff bakåt och det kändes nästan som att det trillade in mer mål ju högre upp motståndarna ställde sig i försök att punkta med mer. Bakåt höll vi som vanligt hög klass men det är vi vana vid så extra kul idag att vi verkligen går på mål. Kapten Karlsson visar vilket offensivt register hon har och tar mer och mer egna lägen framåt och är otroligt bra idag! Marre 100-procentig från kanten och vi visar vilken bredd vi har med många målskyttar. Ja ni hör att det var en rolig lördagskväll i Idrottshuset. Extra tack till våra fina klack, ni levererar alltid!

Heja IFK!

/Thomas