Andersson om segermatchen mot Hammarby 24-21

Sista bortamatchen för säsongen, där Hammarby stod för motståndet. Vi startar första halvlek bra, vi har flyt i anfallsspelet och får bra träff i vårt försvarsspel. Efter cirka 10 min leder vi med 3-5 vilket resulterar i att Hammarby tar en timeout, som tyvärr får positiv effekt. Resterande del av första halvlek följs vi åt målmässigt och vi har stundtals lite problem med samarbetet försvar-målvakt. Med ställning 12-13 i paus bestämmer vi oss för att gå ut och lägga i ytterligare en växel, något som syns direkt under de inledande minutrarna av andra halvlek.
Vi drar ifrån till 12-16, där bland annat Ludde (J. Lundin) och Claudia står för några viktiga mål. En trygg ledning som lägger grunden för resterande del av matchen. För trots en ryckig och svängig fortsättning av andra halvlek, där vi åker på så mycket som 5 utvisningar under en period av cirka 15 min, lyckas vi ändå hålla en relativt bekväm ledning matchen ut. Hammarby kommer ikapp till 20-22 men är aldrig närmre än så och när det är 2 minuter kvar gör Claudia sista målet i matchen, som innebär slutresultatet 21-24.

Julia Lundin 10, Claudia Säll 5, Johanna Karlsson 2, Rebecka Schalin 2, Erica Häggström 1, Elin Oscarsson Norén 1, Julia Andersson 1, Sandra Garefeldt 1, Maja Eriksson 1.