Augusticupen över för den här gången

Efter en helg full av aktivitet i idrottshuset håller arrangörerna IFK Örebro & ÖSK handboll herr för fulla muggar på och summerar augusticupen 2019. En hel massa matcher har spelats både på herr och damsidan men också på ungdomssidan där ÖSK och IFK:s tjejer visade upp sig och spred en massa glädje i hela hallen. Vi vill tacka alla lag och domare, funktionärer och publik som verkligen visade upp vår sport från den bästa sidan. Vi hoppas så klart ni kommer tillbaks. För IFK Örebro slutade annars turneringen med en fin andraplats efter två segrar, en oavgjord och en uddamålsförlust mot segraren Kungsängen. Spelet visade stundtals att laget kommer att hålla en riktigt hög nivå 19/20. När vi spelat ihop oss mer är känslan att något riktigt bra är på gång. Till sist vill jag bara rikta ett STORT TACK! Till ÖSK herr för gott samarbete, men framför allt till alla som arbetat innan under och efter cupen, utan er vore vi ingenting. På återseende 2020!

Heja IFK!

/Thomas