Seger i premiären!

Det blev en jämn fight inför nästan fullsatt läktare då Somby/Skövde gästade idrottshuset och IFK Örebro handboll i div 1-premiären. Gästerna kom till spel med ett väldigt starkt lag spelarmässigt, dock tunn trupp med endast 10 spelare. Matchen präglades i 60 min av en hård kamp mellan två lag med otroligt bra försvar och målvaktsspel. IFK för dagen lite starkare och sticker i slutet av matchen iväg till en betryggande tremålsseger efter att försvarsspelet i mitten av andra halvlek ger betalt i form av snabba omställningar. Att hålla ett förväntat topplag nere på 15 mål är så klart värt all beröm vilket verkligen ger oss den start vi ville! Målskytte spreds som det brukar ut på många spelare men flest gjorde Moa Henriksson, även utsedd till matchens lirare av Toyota. Nu lite träning innan vi nästa söndag tar i mot Bjurslätt/Torslanda hemma kl 14. Hoppas vi ses då!

Heja IFK!