Seger mot Kristianstad!

En fantastisk prestation avslutade säsongens Skåne-tripp då IFK besegrade sin namne IFK Kristianstad på bortaplan med 13-21. Vilket sätt tjejerna studsar tillbaks på efter gårdagens match. Det syntes redan från start att det var ett helt annat IFK på planen. Försvaret var tätt och tufft samtidigt som Wilhelmina fick tag på bollarna. Kantspelarna var ständigt  först upp vilket gav oss några enkla mål redan från start. Kristianstad kommer i mitten av halvleken ikapp men mot slutet av första halvlek drar vi ifrån i målprotokollet igen. I andra bara ökar vi, vilken energi. Fortsatt grymma bakåt men  också vältajmade och tuffa framåt. Vi gör mål i kontring, i andra fas och i det uppställda. Den tillresta klacken njöt på läktaren. Vi drar ifrån och säkrar segern tidigt. De två poängen betydde också IFK Kristianstads första hemmaförlust på 23 matcher, det ni!

Heja IFK!