Inför IFK Örebro — S-hof med Agnes Simón


På söndag är det efter ett miniuppehåll dags för match igen, hur är känslan?
Känns som om hela laget är väldigt sugna på att spela, vet iallafall att jag är det! Har ju varit lite matchsnålt på senaste tiden så det ska bli väldigt roligt.

Vi har haft två bra träningsveckor där det känns som om alla är fokuserade och taggade. Jag upplever att det har lossnat lite i anfallsspelet där vi har jobbat mycket med att ha tålamod och att verkligen gå för det i satsningarna. När vi gör det kommer vi till många fina lägen och vi kan utnyttja våra styrkor från alla positioner framåt.


Vet du något om
S-hof?
Har inte jättebra koll på Sävehof måste jag erkänna. Borde kanske ha bättre koll än vad jag har. Det jag vet är att det är en förening med flera fina meriter och vunna titlar. Ska bli väldigt roligt att möta och utmana ett lag som spelar bra handboll.

Du har synts till på en ny position sista tiden, hur är det?
Ja det stämmer! Jag har hängt på H6 på senaste tiden vilken har varit en omställning för mig då jag inte har spelat där innan. Det känns roligt att få utvecklas på en ny position. Har som H9 gillat att ta de breda lägena och utnyttja mitt vikskott så det är något jag tar med mig och fortsätter utveckla från kanten.

Sen tycker jag det är väldigt kul att springa och förstafaskontra, det hoppas jag att det blir mer utav!

Något speciellt du tror är viktigt att IFK levererar för att det ska bli två poäng på söndag?
Som alltid är det viktigt att vi spelar ett tufft försvarsspel och verkligen smäller på från början. Vill också trycka på att vi måste ha tålamod i vårt anfallsspel och att vi tar vara på de lägen vi får genom att hålla i bollen och titta på målvaktens rörelse innan vi släpper skottet.

Vi ska också komma ihåg att ha kul och att peppa varandra. Stämningen som vi kom upp i under senaste matchen var fantastisk och det är magiskt att spela när alla är taggade och ger allt!

Hoppas att vi ses i Idrottshuset på söndag!!

December månad är här, har julkänslan infunnit sig?
Oh ja !! Julstjärnan åkte upp redan i november, saffransbullarna är bakade, pepparkaksdegen står redo i kylen, de flesta julklappar är redan inhandlade och min julspellista går på repeat. Julen får gärna komma tidigt för mig när det är mörkt och trist väder.

God jul på er!