Starten i div 3

En halv säsong har gått sedan IFK:s div 3-lag inledde sitt seriespel. Mycket har hänt sedan ca ett år då ett litet gäng började träna en gång i veckan på Universitetet. Här kommer en liten lägesrapport från Viktoria Löfving, engagerad spelare laget och ledare i föreningen:

Hur summerar du starten för laget?

– Vi startade för snart ett år sedan med en träning i veckan, där folk kom och gick. Ju närmare vi kom sommaren blev vi ett stabilt gäng som blev grunden för vårt div 3 lag. Vi tog tag i drömmen om att spela serie och är idag ett mer seriöst lag, som tränar två gånger i veckan plus matcher. Säsongen blev lite trögstartad, men målet var att spela ihop oss och ge allt. Laget har därefter fyllts på med bra spelare, som gör laget till det bättre både socialt och spelmässigt.

Vilken typ av lag skulle du säga att ni är?

– Vi är ett blandat gäng människor med olika åldrar, hemstäder och vardagssysselsättningar. Fastän vi är så olika har vi sjukt kul tillsammans både på plan och utanför. Vår positiva och peppande inställning är det som gör laget!

Vilket mål har ni för våren?

– Vi ska fortsätta ha sjukt kul, men samtidigt bli bättre som lag och individer. De ska vara kul, givande och jobbigt att vara på träningen. Självklart är någon mer vinst inplanerad också!

När kör ni igång igen efter jul/nyår?

– Vi startar det nya året med en hemmamatch mot ÖSK, den 4/1 kl: 11:30 i idrottshuset!!

Ifall någon är intresserad av att spela med er, hur gör de då?

– Det är bara att höra av sig, man får självklart komma ner och kolla på en träning eller varför inte en match.
Man kan ringa eller smsa mig på nr: 070-5661224

Heja IFK!