Inför Shof-IFK Örebro

IMG_7467Efter några veckors matchvila i en haltande serie är det dags för nästa uppgift, och inte vilken uppgift som helst nämligen Shof från Partille. Så här säger kapten Johanna inför matchen:

Dags att möta duktiga topplaget Shof igen, senast blev det förlust. Hur är känslan inför returen?
– trots att det har varit snålt med poäng under andra halvan av säsongen har vi haft en go stämning i laget. De senaste veckorna har vi steppat upp rejält träningsmässigt och det hoppas vi ger resultat i form av poäng nu i slutfasen av säsongen. Känslan inför lördag är bra och jag hoppas att vi får ut vår fulla kapacitet, då tror jag att vi har en bra chans även mot Sävehof.

I slutfasen av säsongen i en tajt serie är varje mål framåt och bakåt viktigt, hur ska ni göra för att hålla fokus matcherna genom oavsett om det bär mot vinst eller förlust?
– Förra veckan hade vi ett bra spelarmöte där vi pratade ihop oss om vad vi behöver göra för att börja avancera i tabellen. Vi lovade oss själva att ge allt och tömma oss de sista matcherna. För att hålla fokus behöver vi uppträda som ett lag genom att pusha och stötta varandra oavsett hur vinden blåser. Självklart är också inställningen A och O!

I och med alla utdragningar i serien kommer sista laget på kvalplats, den platsen ska vi inte ha va?
– Nej den ska vi inte ha. Om vi bygger vidare på det vi har nu är jag övertygad om att vi kommer plocka de poäng som behövs för att ha åtminstone ett lag efter oss i tabellen!!

Heja IFK!

/Thomas