Seger mot Kungälv!

IMG_7495Det blev en härlig och för omväxlingens skull målrik seger då sista hemmamatchen spelades. Matchen började trevande och energilöst från båda håll och hölls jämn första halvlek genom. I andra kommer hemmalaget ut med en helt annan tändning och den för dagen stora publiken fick se IFK gå ifrån till en femmålsledning bland annat anförda av de båda 7-målskyttarna Anna Larsson och Frida Hedlöf. Mot slutet svänger det igen men IFK kan hålla undan till en seger 28-25. Matchens lirare blev vår försvarsgeneral Maja utsedd till. Vi vill tacka alla som under säsongen kommit och stöttat laget samt alla matchsponsorer. Stort tack till er! Nu väntar en ledig helg innan säsongens sista match mot Somby/Skövde på bortaplan.

målskyttar: Anna & Frida 7, Claudia 4, Julia A 3, Amanda 2, Maja 2, Emma, Johanna & Ludde 1

Heja IFK!