Julia tränar U-laget

IMG_7466Det händer just nu mycket positivt i hela organisationen, nästa roliga nyhet är att Julia Persson tar över som huvudtränare i IFK Örebro handbolls utvecklingslag i div 3. Julia kommer fungera som spelande tränare. Vid sin sida kommer hon att ha Niklas Stenberg som förra säsongen gjorde ett stort jobb med etableringen av laget. Vi hoppas kunna fylla på staben med fler ledare i andra roller innan säsongen startar. Hela seniorororganisationen går nu in i en ny fas där visionen är att etablera U-laget i div 2, samt att A-laget på sikt tar plats i allsvenskan. Satsningen innebär också med start från nu ett skarpare samarbete mellan div 1 och div 3-lagen.

Har ni några frågor om satsningen eller är intresserad av att spela i IFK Örebro div 1 eller div 3, kontakta Thomas Malmgren, sportchef, 0739953955

Heja IFK!