IFK gillar studenter!

IFKLogoÄr du student eller planerar att bli student i Örebro och dessutom är handbollsspelare. Tveka inte att höra av dig till oss. IFK Örebro handboll har sedan länge en tradition att ta mot studenter och vill så klart fortsätta att vara en välkomnande förening för nya Örebroare.

Säsongen 20/21 kommer IFK Örebro i seriespel att ha ett lag i div 1 samt ett lag i div 3. Visionen är att lagen på sikt ska ta plats i allsvenskan respektive div 2.

Är du intresserad av någon av våra satsningar hör av dig till:

Div 1: Thomas Malmgren, sportchef, 0739953955

Div 3: Julia Persson, tränare 0727229966

Vi ser gärna att ni hör av er tidigt även om antagningen inte är klar om ambitionen är att studera i Örebro.

I en liten förening med vilja att bli större är vi givetvis även intresserade av er som inte längre vill vara aktiva spelare, vi behöver er som är barn och ungdomsledare, er som vill stärka våra arrangemang eller kanske arbeta organisatoriskt i IFK Örebro, vid intresse där hör av er till Thomas Malmgren även där.

Välkomna till vår handbollsgemenskap!

Heja IFK!