Stabil seger i Boden

Det blev två härliga poäng med hem på flyget från Boden efter seger med 25-16 i Boden Arena under söndagen. Moa Henriksson var spelaren som gjorde säsongens första mål och laget drog direkt i starten ifrån i målprotokollet och hade sedan ledningen med ett gäng mål matchen genom. Vi fortsätter med en fin defensiv och släpper bara in 15 mål, mycket tack vare en storspelande Amanda Ingvarsson längst bak som också välförtjänt fick pris som matchens lirare. Visst fanns det kanske lite premiärnerver stundtals men som sagt en oerhört stark och stabil seger att bygga vidare på. Redan nästa helg smäller det igen mot Kungsängen på bortaplan.
Målskyttar:

Kristin Wiklund 6, Moa Henriksson 5, Frida Hedlöf 4, Towe Olsson 3, Jonna Libom 2, Amanda Olofsson 2, Johanna Karlsson 1, Maja Eriksson 1 och Maria Andersson 1

Heja IFK!