Delad poäng i Kungsängen

Det blev 1 poäng med hem till Örebro efter en tuff match mot hemmastarka Kungsängen. IFK får precis som i premiären en riktig kalasstart och drar ifrån målmässigt, men ett hårt kämpande hemmalag jobbar sig in i matchen och den är helt jämn i halvtid. I andra kommer IFK ut igen och tar tag i taktpinnen, en bra bit in i andra halvlek har vi fyra mål upp, men även den gången släpper vi in hemmalaget som mot slutet också är förbi oss i målprotokollet. Efter ett dramatiskt slut skrivs sedan slutresultatet till 23-23. Totalt sett visar vi upp ett stabilt försvar och målvaktsspel, men har fortfarande en del att jobba på framåt, skärpan i avsluten kan definitivt bli bättre. Men en poäng borta mot tufft motstånd är bra, och vi är fortfarande obesegrade. Tydligt att båda lagen kommer hålla till i toppen av tabellen. Nu tid för träning och vila, nästa match spelas hemma mot Strand den 17/10.

Målskyttar: Towe 5, Frida 5, Kristin 4, Moa 4, Johanna 2, Jonna 1, Maria 1 och Maja 1

Heja IFK!