Ebba Fornell till IFK Örebro

Vi är glada att presentera Ebba Fornell som ny spelare i IFK Örebro, Ebba lånas in från Allsvenska GUIF och hon gör idag sin första träning med det nya laget. Ebba född 01 är en ung och talangfull niometersspelare med sinne för mål, och vi är övertygade om att hon kommer att bidra mycket till en redan stark trupp. Vi tackar Eskilstuna GUIF för det fina samarbetet.

Så här säger Ebba om utlåningen:

Välkommen till IFK Örebro, det har varit snabba ryck i veckan, hur känns det att hastigt byta lag?
– Tack så mycket. Det känns väldigt kul och spännande. Jag är tacksam för förtroendet och ser fram emot att vara en del av IFK Örebro.

Hur skulle du beskriva dig själv som handbollsspelare?
– Som handbollsspelare är jag offensiv, stark och jag gillar att ta för mig.

Du gör din första träning under fredagskvällen, men har du sen tidigare någon koll på ditt nya lag och spelarna där?
– Jag har ingen större koll på laget som helhet, men jag har tidigare spelat handboll med Towe, Amanda och Cornelia. Sen har jag även mött vissa andra spelare och IFK Örebro verkar vara ett starkt och stabilt lag.

Åter igen, varmt välkommen!

Heja IFK!