Meriterad tränare klar för IFK!


Den både välmeriterade och för Örebroarna välkända tränaren Tomas Dunder tar från och med nästa säsong över IFK-damerna. Tomas har skrivit på ett treårskontrakt och ansluter från sin moderklubb HK Järnvägen. Tomas har sedan tidigare tagit ÖSK handboll och Hellton till SHE och förhoppningen är givetvis att fortsätta IFK:s resa uppåt i seriesystemet. Med till IFK följer också Tomas parhäst Kecke Karlsson, duon har tillsammans arbetat både i ÖSK och Hellton och är väldigt skickliga på att skapa starka lagbyggen. IFK kommer också att omgående starta rekrytering av en assisterande tränare, i kommande säsongs team kommer även Billy Svensson att ingå.

Samtidigt som det är otroligt glädjande med den nya rekryteringen är det också tråkigt att Jacob (på grund av flytt) och Jesper lämnar. De har gjort ett fint arbete i föreningen och Jacob var i allra högsta grad delaktig i det arbete som tog laget till div 1 igen. Många spelare har utvecklats mycket och en proffsig kultur har skapats. Vi önskar Jacob och Jesper lycka till i sina fortsatta karriärer!

Killarna har ansvar för laget säsongen ut och Tomas tar över när hans kontrakt med HK Järnvägen löpt ut.

/Thomas, sportchef