Thomas Malmgren

Hur är det, vad gör du?

Sportchef Thomas Malmgren

Hej Thomas, hur är läget?
– Med mig är det bra, privat håller jag mig frisk och vi går mot ljusare tider. Handbollsmässigt har jag i min roll haft att göra ändå de senaste månaderna, och jag kan se en liten nytändning i föreningen nu trots den ovisshet vi får acceptera kring seriespel. Just nu går mycket av min tid till att lägga pusselbitar för den resa vi ska göra från och med nästa säsong som känns väldigt spännande. Där är många kontakter redan tagna och jag är övertygad om att vi ska vara redo för nästa steg när säsongen 21/22 kör igång. Parallellt med det måste jag och ledarna som just nu är anställda se till att avsluta den säsong vi är inne på nu på bästa sätt, oavsett var den tar vägen, spelas klart eller ej. Det gäller att hålla flera bollar i luften.

Hur håller du dig igång nu när det är vinter?
– Håller igång gör jag, eftersom min handbollshjärna går på högvarv blir det många samtal under mina löpturer. Fråga bara kapten Karlsson.

Om jag säger “handboll”, vad är det första du tänker på då?
– Om du säger handboll tänker jag först och främst på att jag vill ha ett besked om vi ska spela mer eller ej. I nästa läge tänker jag på drömmen om allsvenskan som vi på seniornivå ska jobba hårt för att nå. Föreningsmässigt på att fortsätta stärka U-lagsverksamhet och starta fler ungdomslag under nästa säsong.

Berätta nåt kul som du var med om under 2020!
– Det var väldigt roligt att se Fotbollslaget i mitt hjärta lyfta 🏆YNWA

Har du något, lite försenat, nyårslöfte?
– Inga speciella löften mer än att försöka ha en positiv hållning och att hålla igång träningen

//K