Billy Svensson

Hur är det, vad gör du?

Ledare Billy Svensson

Hej Billy, hur är läget?
– Läget är bra! Vi håller oss friska här hemma, “peppar, peppar”, den värsta sjukan man har är väl handbollsabstinens och saknaden av att träffa laget. Man får försöka dämpa abstinensen med handboll på TV, men det blir inte riktigt samma sak. Jag saknar snacket i hallen och pulshöjningen inför matcherna.

Hur håller du dig igång nu när det är vinter?
– Det blir väl lite sämre med den saken vid den här årstiden, men lite “lufsande” i terrängspåren blir det på jobbet. 

Om jag säger “handboll”, vad är det första du tänker på då?
– I dessa tider får jag svara som Thomas, att jag skulle vilja ha ett ordentligt och genomtänkt besked från SHF, om hur de tänker om fortsättningen av säsongen 2020/21. Hoppas de fattar ett tidigt beslut, så att föreningar, lag, spelare och ledare kan börja se framåt och förbereda sig inför nästa säsong.

Berätta nåt kul som du var med om under 2020!
– Handbollsmässigt så tycker jag att förra säsongen i div 1 södra, med säkrat nytt kontrakt med bra marginal som nykomlingar, var en riktigt kul upplevelse. I övrigt måste jag säga att jag och Lotta hade en riktigt trevlig semester i Skåne med bra väder och trevligt umgänge trots rådande omständigheter.

Har du något, lite försenat, nyårslöfte?
– Inget direkt nyårslöfte, men har någon tanke på att besöken i terrängspåren ska bli lite fler och längre.

//K