Amanda Olofsson

Hur är det, vad gör du?

Hej Amanda, hur är läget?

– Hej! Jo tack jag mår bra!

Hur håller du dig igång nu när det är vinter?
– Jag håller faktiskt igång för fullt. Nu har vi ju börjat köra igång lite försiktigt med utomhus löpning med laget, vilket är jättekul. Utöver det så jobbar jag på skola där jag håller i idrottslektioner och med hjälp av det underbara vintervädret vi har nu så är jag ute mest hela dagarna och ägnar mig åt olika vinteraktiviteter med barnen!

Om kommunen nu snart öppnar sina hallar för bl a handbollsträning, vad tänker du om det?
– Just nu lider man ju av handbollsabstinens så om hallarna öppnar skulle ju vara underbart. Jag saknar handbollen jättemycket och tanken på att få köra igång i hall och med boll gör en ju supertaggad! 

Vad är det första du tänker på om jag säger ”handboll”?
– Just nu är det ändå hur fantastiskt roligt det är att kolla på VM och vårt duktiga landslag. Men också hur mycket man saknar att spela själv!

Något kul som du var med om under 2020?
– Någon av höjdpunkterna var nog när jag fick flytta till min nya lägenhet. Att komma från ett renoveringsobjekt till sprillans ny var så härligt! 


//K