Kristin Wiklund

Hur är det, vad gör du?
Hej Kristin, hur är läget?
– Hej! Allt är bara bra med mig!

Hur håller du dig igång nu när det är vinter?
– Vi har ju hållit igång nu i några veckor med kollektiva pass utomhus där det blir en hel del löpning! Jag håller även igång med styrketräning och då och då blir det en promenad när solen skiner.

Påverkas engagemanget vid träningar och matcher, när man kommer från lag högre upp i seriesystemet?
– Nej, det skulle jag inte säga, för min del har det snarare blivit en nytändning! Att komma till ett lag som satsar och vill uppåt är jäkligt roligt. Det finns en stor vilja och tro i och runt laget som gör att man hela tiden blir sporrad och vill bli bättre.

Vad är det första du tänker på om jag säger ”handboll”?
– Främst att jag saknar att spela och längtar tills vi får gå in i hall och träna igen. All handboll som varit på TV senaste tiden gör att man dessutom blir ännu mer sugen på att spela!

Har du något särskilt som du hoppas ska ske under 2021?
– Först och främst att smittspridningen minskar och att vi sakta men säkert kommer kunna återgå till det ”normala”. Jag hoppas att det under 2021 blir mer handboll för vår del än vad det var under 2020!

//K