Välkommen Nils Holmdahl!

Nils Holmdahl. Foto: Daniel Lubner

Som ett ytterligare steg i IFK Örebro handbolls satsning mot elithandboll, är klubben otroligt glada att presentera nästa byggsten kring ledarstaben.

Den otroligt meriterade Nils Holmdahl kommer med start i maj att vara fysansvarig, med första uppdrag att förbereda tjejerna för säsongsstarten i september. Tjejerna har under en lång vinter och vår på ett väldigt fint sätt arbetat med att stärka sin fysiska status och det passar nu utmärkt att Nils kommer in med sin expertis och arbetar med gruppen.

Vår nya fysansvarige är som sagt ett meriterat namn, han har bland annat arbetat och varit högst delaktig i resan ösk:s handbollsdamer gjorde från div 2- elitserien, arbetat med flerfaldiga mästarna Örebro Volley och sprintern Elin Östlund där många SM-guld trillat in samt haft en stor del i Anna Lindbergs framgångsrika OS-satsning i början på 20-talet där hon slutade 5:a.

Nästa projekt blir alltså IFK Örebro, välkommen Nils!