Inför Klubbteamet Cup med Tomas Dunder

Efter en lugn vecka med mycket tid för återhämtning är det nu dags att hitta tempot igen med Klubbteamet Cup som avslutning på veckan.

Hur är läget i truppen? Läget i truppen är kanon! Vi har tränat riktigt bra i veckan och har full trupp, Med Nils Holmdahls bakom rodret för fysträningen har vi klarat oss bra från skador så här långt vilket är oerhört glädjande.

Att spela cup är ju både roligt och intensivt, hur skulle du säga att tänket från er ledare är annorlunda jämför vid vanliga träningsmatcher? – Sebban och jag har diskuterat mycket hur vi ska använda oss av våran bredd i laget. Vi vill visa att vi har en stor trupp och att vi kan använda oss av många spelare!

Vad kan vi ha för förväntningar på laget under helgen? – Vi vill fortsätta ta kliv som lag och även på det individuella spåret. Men vi ska även passa på att jobba hårt på våra ledord ansvar, glädje, glöd! Om vi visar dessa tre ingredienser kommer vi bli jobbiga att handskas med under helgen

Tack och lycka till!

Glöm nu inte att alla matcher sänds på Solidsport här: https://solidsport.com/klubbteamet-cup