Fin prestation gav seger mot GUIF!

Det var ett spelsuget IFK som kom till start i Eskilstuna under tisdagskvällen mot damallsvenska GUIF. Matchen var jämn i 60 minuter men laget visar åter moral och vänder tillbaks flera mindre underlägen till ledningar som tillslut ger seger med 29-28 (18-16). Positivt att målskyttet är väldigt utspritt (jodå Kristin hade laddat bössan ordentligt) och att vi får många räddningar och bra försvarsspel i viktiga lägen av matchen. Det märks att laget för varje vecka som går höjer ribban spelmässigt och blir mer tajmade i samspelet.
Nästa uppdrag för laget blir genrepet mot Hellton hemma den 24/9. Vi välkomnar då publik till Idrottshuset, mer info om det kommer.
Målskyttar: Kristin 11, Sanna 3, Annina 3, Johanna 3, Moa 3, Tove 2, Emma 2, Julia 1 och Cornelia 1.