Klara övergångar div 1 norra dam


IFK Örebro

IN: Tove Lindberg (Kroppskultur), Ebba Fornell (Guif), Anna Larsson (tillbaka efter uppehåll), Frida Särnblad (tillbaka efter uppehåll), Emma Johansson (RP Linköping),  Johanna Westin Sjölund (IF Hellton), Rebecka Wasserman (ÖSK dam), Julia Eriksson (Skövde HF), Tilda Hedborg (Skåre HK), Sara Falck (Sjundeå), Claudia Säll (tillbaka efter uppehåll), Vendela Fagerlund (IF Hallby), Sanna Hafström (IF Hallby)

UT: Maria Andersson (slutat), Amanda Olofsson (slutat), Erica Häggström (oklart), Sandra Garefeldt (slutat), Frida Hedlöf (Borlänge HK), Maja Eriksson (Borlänge HK), Therese Andersson (oklart), Jonna Libom (oklart)

Spelarförändringar i övriga lag som Handbollskanalen fått uppgifter ifrån, hittar ni här:
https://handbollskanalen.se/division1/klara-overgangar-division-1-norra-dam/

Samtliga uppgifter från handbollskanalen.se.

//K