Kaptenen har ordet

Foto: retouchedreality.com

Tove, dina tankar om premiären mot Nacka?
⁃ ÄNTLIGEN premiär!! Som man har längtat. Vi har spelat flertalet matcher men nu är det dax att plocka poäng. Om vi inte syns i Nacka så hoppas jag att ni kollar på Solidsport 13:00 i morgon! https://solidsport.com/orebrohandboll-damer

Är du och laget väl förberedda?
⁃ Ja det är vi. Vi som lag har alltid en professionell inställning till träning så väl till match och ska göra allt vad vi kan för att ställa till problem för våra motståndare. Vi har kollat klipp på motståndarna men framför allt har fokuset varit på oss själva.

Hur vill du som kapten se laget uppträda i morgon?
⁃ Jag tycker att laget visat upp en väldigt bra sida både mot motståndare och domare men framför allt gentemot varandra. Genom att spela bra och jobba hårt kommer vi också mötas med den respekt vi förtjänar. Är imponerad av vår trupp som alltid är på plats med vilja och glädje inför varje uppgift.