Tre frågor till Ebba Fornell

 

Vad tycker du om dina egna insatser hittills i serien? – Hittills tycker jag att mina egna insatser har varit både bra och dåliga. Men tycker att jag presterar bättre och utvecklas efter varje match.

Vad betyder det för dig att under en match komma in i positiva momentum? – Att få ett flyt på spelet tycker jag är väldigt viktigt både för mig själv och laget. Det skapar ett självförtroende och bekvämlighet i spelet. Sen är det alltid jättekul att spela match när man har ett bra flow.

För de allra flesta i IFK så blir nog Alfta en ny motståndare. Vad har du för tankar om det? -Tycker att det ska bli väldigt kul att möta Alfta. Oavsett hur bra koll vi har på Alfta sen innan, så vet vi i IFK vilken slags handboll vi vill spela. Fokuset ligger på oss själva och vi kommer att ladda upp rejält innan match för att kunna prestera vårt bästa.

//K