Alfta GIF HK: “Bästa motståndet hittills”

“Damerna mötte sitt hittills klart bästa motstånd när man tog emot IFK Örebro på hemmaplan. Gästerna tog en tydlig seger men det var ändå så att vi i hemmalaget gjorde en klart positiv insats och var betydligt bättre än för en vecka sedan

Det började med en katastrofal start där hemmalaget hamnade i underläge 2-9 innan man repade sig och höll jämna steg länge (7-14) men tappade halvlekens sista mål fram till halvtid 7-17. Början av andra var också positiv då vi var bäst de första 5 minuterna och jobbade oss upp till 11-18. Där någonstans tog det roliga slut och gästerna sprang ifrån igen

Förutsättningar

Runt 20 nya spelare har tillkommit till Örebro (vissa pga studier och kanske inte alla till A-laget). Våra gäster spelade i ett bra tempo och hade några riktigt bra spelare. Segern var odiskutabel och rättvis

Framtid:

Vi i Grönt har nu mött lagen som ligger 2:a – 3:a – 4:a och 7:a i tabellen. Vi hoppas på ett bättre utfall under november och december. Spelet var långa stunder bättre idag än tidigare men bättre var även motståndet.

Vi kommer igen!”

————————–

//K