Div 3: IFK Örebro-LIF Lindesberg 29-11 (15-5)

 
Läs vad tränaren Sebastian Wedenberg tycker om matchen!

En väldigt stabil laginsats ikväll mot Lindesberg. Vi får bra träff på vårt försvar och kommer den vägen åt att bygga upp en säker ledning i första halvlek. I andra fortsätter vi på samma spår och lyckas utöka ledningen. Laget ska även ha beröm för att de behöll fokus i andra halvlek trots att siffrorna blev stora.

IFK är nu enda laget i serien som inte har tappat poäng, tre spelade matcher och sex poäng. Är resultaten i linje med vad du har förväntat dig? – Vi tränar väldigt bra och motiverat, så sett till det är jag inte förvånad. Sen får vi komma ihåg att vi har 15 matcher kvar i serien, så det gäller att fortsätta göra jobbet

Det är många nya spelare i truppen, vad innebär det inför fortsättningen av serien? – Det innebär att vi får fortsätta att spela ihop oss. Det märks fortfarande att vi är nya för varandra och vi får fortsätta jobba på det. Men ju längre serien går, desto mer kommer samspelet säkerligen att förbättras. Vi tar oss fram träning för träning!

Nästa match är söndag 14 november borta mot Tillberga, och därefter en vecka senare derby mot ÖSK. Kan du utlova nya vinster för IFK? 😊 – Nästa match mot Tillberga blir ett intressant test för oss! De är ju en av favoriterna till seriesegern, så det kommer krävas ett extremt hårt jobb av oss för att ta poäng där. Med det sagt tror jag starkt på vårt lag, och vi kommer åka dit med seger som enda målsättning!

//K