Tre frågor till – till Ebba Fornell

Så här efteråt, vad tänker du om matchen mot Alfta och din egen insats?  – Det var en rolig match att spela. Redan från start sätter vi nivån och spelar det spel som vi är bekvämast i. Nyckeln till vinst är att vinna försvarsspelet och det tycker jag att vi gör denna match. Dessutom har vi många fina anfallsspel. Alla är med och deltar med sitt under hela matchen och jag känner mig nöjd med min egna prestation.

Jag läste en intervju med Henrik Lundvall i Tyresö Handboll https://www.tyresohandboll.se/nyheter/?ID=324938&NID=824586. Den är helt klart annorlunda och väl värd att läsa, men hur är det för dig? Innebär livet som handbollsspelare stora uppoffringar? – Intressant intervju! Jag skulle inte vilja kalla det för uppoffringar, då jag väljer att spela handboll för att det är kul och mitt stora intresse. Sen självklart kan jag inte göra allt som mina vänner och familj gör. Det handlar om planering och ibland får man tacka nej till vissa saker som man blir bjuden på.

Nu är det ju ingen match i helgen som kommer. Vad innebär det för er spelare, tränar ni färre gånger eller annorlunda, eller rullar det bara på? Ingen större skillnad för oss förutom att vi byter ut fredagens handbollspass till ett gympass. Det ger folk möjlighet att kunna åka hem till sina hemstäder. Eller som jag, jag ska åka till Göteborg med familjen och njuta av lite ledighet.

//K