Tre avslutande frågor till Ebba Fornell

På söndag 14:00 är det hemmamatch mot VästeråsIrstas utvecklingslag. Ett lag som har vunnit fyra av fem matcher. Vad tänker du om matchen? – Som alltid är det kul att spela match oavsett lag. Västerås är ett duktigt lag. Men fokus för oss , som inför varje match är oss själva och spela det spel vi vill spela.

Finns det träningsmoment som inför och under den här säsongen inneburit skillnader för dig, jämfört med tidigare år? – Ja , den största skillnaden här i IFK till skillnad från andra klubbar är vår fysträning. Vi har vår fystränare Nisse. Han har ett sätt att träna fys på som jag aldrig har tränat tidigare. Tycker att det är ganska spännande att få testa på nytt. Har redan märkt positiv utveckling hos mig själv och ser fram emot vad framtiden har att ge.

Innebär handbollsmatcherna att du tar resultaten med dig hem, dvs att humöret påverkas? 😊 – Ja självklart tar jag med mig matcherna hem ett tag. Jag har ganska svårt att släppa det när det blir en förlust, men försöker mitt bästa att analysera vad man kan förbättra till nästa match och vad jag gjorde bra.

Blir det en vinst njuter jag lite extra länge av känslan.

//K