Fin söndag för IFK Örebro handboll!

Det blev ett väldigt trevligt veckoslut för oss IFK:are då division 1 damerna först slog tillbaks VästeråsIrsta med 28-22 och div 3- gänget direkt efter åkte iväg till Tillberga och hämtade hem 2 poäng (läs mer om den matchen i tidigare nyhet). I div 1 startade matchen jämt där lagen bytte mål med varandra, I IFK stod Tove Lindberg och Kristin Wiklund för ett starkt skytte och i VI hade Jonna Olsson laddat bössan i vanlig ordning. Mot slutet av halvleken drog hemmalaget iväg några mål det kändes som det fanns ett lugn i hemmalaget. Direkt i andra halvlek kom rycket, kanterna fick kontringslägen efter att försvarsspelet växt ju längre matchen led och Wilhelmina fick tag på bollarna. IFK kunde sedan bevaka ledningen matchen ut och två sköna poäng till in på kontot var ett faktum. Härnäst väntar Lidingö hemma på söndag kl 14, vi hoppas få se mycket folk på läktaren då!

Forza IFK!