Inför IFK Örebro-Lidingö SK

På söndag kl 14:00 är det dags att kasta boll igen. Div 1- damerna gästas av Lidingö i Idrottshuset. Ett Lidingö som parkerar med sina 4 inspelade poäng på en niondeplats. IFK kommer från en övertygande seger mot Västerås förra helgen och vill givetvis bygga vidare på den fina segerrad som laget har just nu. Det kommer absolut att krävas fullt fokus och mycket spring i benen, för att ta ytterligare en match med två poäng, nu mot ett svårspelat Lidingö. Så klart är publiken otroligt viktig, så ta er ner till Idrottshuset och stötta!

Viktigt också att inte missa vårt obesegrade div 3-lag, som spelar derby på söndag mot ÖSK 10:30 i Änglandaskolan. IFK-laget tog senast en otroligt imponerande seger borta mot Tillberga.

Så ta en heldag i handbollens tecken, starta i Änglanda och ta dig därefter till Idrottshuset och fortsätt där!

Forza IFK!