Div 3, IFK Örebro-ÖSK Dam 19-10 (12-6)

“Kul med derbyseger! Kul också att endast släppa in 10, det händer inte så ofta!

Första halvlek är relativt jämn, trots att det hela tiden känns som vi har kontroll på händelserna på plan. Vi utgår än en gång från vår försvarsmur, som ger oss goda förutsättningar att vinna varje match. Vi går till pausvila i en trygg ledning.

I andra halvlek släpper vi endast in fyra bollar, och trots att vi inte får fullträff framåt, kan vi dryga ut vår ledning mål för mål.

Som helhet står vi för en riktig krigainsats. Vårt anfallsspel kommer aldrig riktigt upp i nivå, men vi vinner ändå komfortabelt. Stabilare derbysegrar får man leta efter!

Nästa helg väntar en resa till favorittippade Enköping, som hör till seriens absolut vassaste lag. Med sitt snabba spel och sin breda trupp kommer Enköping bli ännu ett roligt test för oss! Men vi har bara en sak i sikte, och det är att ha med oss två poäng hem till Örebro!”

//K