Seger igen!

Det blev en ny seger under söndagen för IFK-damerna, slutsiffrorna skrevs till 29-17 mot Lidingö vilket betydde den femte raka segern. Det kändes redan från start att IFK var numret större även om det dröjde till en bit in i första halvlek innan rycket målmässigt kom mot ett motståndarlag som gärna ville dra ner på tempot.

Givetvis väldigt skönt att IFK klarar av den matchbilden och med tålamod väntade in rätt läge för att gå ifrån i målprotokollet. Med ett starkt försvar och framför allt en storspelande Frida Särnholm i målet blev det aldrig spännande i andra halvlek utan laget utökade bara ledningen mer de sista 30 minutrarna. Framåt hade Johanna Westin Sjölund en väldigt fin eftermiddag, hon flög fram på kanten i kontringarna och var säker i lägena, 8 mål från hennes sida blev det. Känslan var också att det lossnade ännu mer för Towe Olsson som prickade in 6 mål inför hemmapubliken.

Härnäst väntar en otroligt tuff, viktig och rolig match när obesegrade Uppsala nästa söndag gästar Idrottshuset och Örebro.

Forza IFK!