Div 3, Enköpings HF-IFK Örebro 24-31 (13-17)


“En stabil seger i Enköping”

Vi tar kommandot i matchen från minut ett, där vi genom ett brett och varierande anfallsspel kommer åt att föra matchen. Tidvis får vi även bra träff bakåt, men framförallt anfallsspelet imponerar. Vi går till pausvila i en trygg 4-målsledning.

I början på andra gör vi ett ryck genom ett förbättrat försvarsspel, och går snabbt upp i en ledning på åtta mål. Vi fortsätter kriga på, Enköping kommer inte närmare än sex mål, och vi kan tryggt och någorlunda stabilt spela hem segern.

Positivt är att vi hade en bredd i målskyttet som vi saknat i vissa matcher under hösten. Dessutom orkar vi fokusera på det vi ska, och gör relativt få tekniska fel genom matchen. Trots att vi endast hade med oss tio spelare totalt, orkar vi genomföra matchen på ett jämt och fint sätt.

Nästa helg möter vi Hallstahammar på hemmaplan, ett lurigt lag som är bättre än serietabellen visar. Avkast på lördag kl. 11:00 i Idrottshuset.

Ses där!

—–
//K