IFK Örebro-Uppsala HK 30-22 (16-9)

“Det börjar med en ganska darrig inledning, där vi hamnar i underläge med 0-3, men sedan så lyfter vi oss, och äter oss in i matchen sakta men säkert.

Efter ungefär halva den första halvleken är vi förbi. Avståndet växer sakta till en ledning med sju bollar. Främst tack vare ett hårt arbetande försvarsspel, där en storspelade Frida Särnblad var sista utposten. Framåt varierade vi oss, och hittade såväl genombrott, som skytte och kontringsmål.

Början av andra halvlek börjar också bra, och efter 40 minuter leder vi med tio mål Sedan åker vi på några utvisningar och som närmast är Uppsala i underläge med sju mål. I slutet av matchen byter vi mål med varandra och inkasserar på det två nya poäng. I dag är alla med och bidrar på ett väldigt energifyllt sätt. Nu ska vi njuta under kvällen för att i morgon ställa in oss på hemmamatch mot Boden nästa lördag.

Ett särskilt tack till vår fantastiska publik!”

—–

//K