Stabil seger mot Uppsala!

Det blev åter en rolig eftermiddag i Idrottshuset för alla IFK:are då 6:e raka segern inkasserades mot innan obesegrade Uppsala HK. Efter en rivstart av Uppsala som gick fram till en 3-0 ledning var det vår match kommande 50 min. Ett hårt arbetande försvar med en fantastisk frida i målet (tre straffräddningar) gjorde det svårt för Uppsala och vi kunde ställa om och leverera mycket mål framåt. Kristin stod som sin vana trogen kvar vid ett starkt skytte, flera viktiga mål levererades från Moas sida och kapten Tove gjorde sin kanske bästa insats i IFK:tröjan. På kanten flög som vanligt en väldigt formstark Johanna fram. Det för att nämna några men hela laget gör en otrolig insats! Slutsiffrorna skrevs till 30-22. Segern innebar att laget tog sig upp på en andraplats i serien. Redan på lördag ses vi igen när Boden kommer till Örebro på besök, matchstart kl 14:00 i Idrottshuset.

Forza IFK!