Rapport från Bilbao

För er som är uppmärksamma så märkte ni att Wilhelmina Wolff inte fanns med i truppen mot Uppsala, det för att hon åter var uttagen i Finlands landslag. Nedan följer en rapport från lägret i Spanska Bilbao.

Hej och välkommen hem efter ytterligare ett landslagsläger med Finland! Vad var huvudmålet under veckan för dig och laget? – Tack! Målet var att få ihop vårt spel, då vi inte haft möjlighet att spela så mycket matcher ihop! Jag har själv senast spelat en landskamp i november 2019 så jag ville se lite själv också var man stod och hur nivåskillnaden är.

Vilka länder har ni mött och hur har det gått? – Vi har mött Baskien, Luxemburg och Argentina. Mot Baskien vinner vi matchen med en boll, mot Luxembourg vinner vi 30-18 och så har vi en uddamålsförlust mot Argentina, där hela laget presterar väldigt bra och vi är väldigt nöjda trots förlusten.

Hur var Spanien och Bilbao, något du rekommenderar andra att besöka? – Kallt och regnigt, snöade gjorde det också! Men det lilla vi såg av Bilbao så var det fint, jag skulle kunna åka dit igen men kanske inte under denna årstid!

Vi i IFK gratulerar till en fin insats och ytterligare landskamper på meritlistan.

Forza IFK!