7:e raka!

Det blev åter två poäng in på kontot efter en jämn match mot Bodens BK under lördagen. Så klart otroligt skönt och viktigt då vi befäster vår position i serietoppen. Annars var det en start där vi inte riktigt får till det som vi vill och Boden får ta initiativet i matchen, tur då att Frida precis som vanligt är otroligt bra i målet och vi kan äta oss i kapp trots en hel del slarv och avslut där vi kunde varit mer noggranna. Inte att förglömma att Bodens målvakt står för en otroligt bra match. Andra halvlek är lite likadan, slarv och missar igen framåt men vi får ändå en stabil ledning efter några kontringar och det känns säkert. Lite darr på slutet men det blir vinst och två sköna poäng. Totalt sätt en bra match bakåt från försvaret och Frida för dagen i målet, vi håller motståndarna under 20 mål vilket är otroligt bra! Framåt kan vi mer, det plockar vi fram till nästa helg igen då en ny tuff uppgift väntar.

Forza IFK!