9:e raka segern!

Jodå det blev seger igen, nionde raka vilket är en otrolig prestation av spelare & ledare när vi nu går till halvtid. Vi visste innan att Årsta skulle bli en otroligt tuff motståndare med ett offensivt och välfungerande försvar. Därför kändes det skönt att se ett fokuserat lag med mycket fart och fantasi i anfallsspelet starta matchen. Towe Olsson som gjorde en fin insats matchen genom  satte tonen med lagets första mål och därefter var det under starten jämt innan IFK startade en riktigt bra handboll och drog ifrån i målprotokollet. Många mål skapades genom en kreativ Johanna Westin Sjölund som satte Årsta-försvaret i rörelse och avslutades med fint skytte av Kristin Wiklund. Första halvlek slutade med ledning 15-10 vilket var en ledning vi i stort sett höll fram till slutet då Årsta tillåts ge lite nerv till matchen. Som sagt en riktigt bra prestation av hela laget vilket resulterar i att vi tar halvtid på Allsvensk kvalplats. Nu lite vila, mer träning och fokus på samma tuffa motståndare på bortaplan i början av januari.

Forza IFK!