Ny vinst mot Årsta

Det blev två nya poäng när serien vände efter jul och nyårsledighet. Två otroligt viktiga poäng i toppen av serien vilket befäste andraplatsen vi just nu har efter obesegrade Nacka. Första halvlek bjuder IFK på en fartfylld och effektiv handboll vilket resulterar i en stor ledning i halvtid (16-10). I andra halvlek glider vi ifrån ytterligare innan vi får en lite sämre period där Årsta knappar in lite. Segern är dock aldrig i fara utan vi avslutar tryggt till vinst med 27-21. En otroligt fin prestation mot ett svårspelat Årsta. Kapten Tove Lindberg svarar för en väldigt fin insats med bland annat 7 mål framåt, även Julia Eriksson är väldigt bra och effektiv från vänsterkanten. Nu är vi uppe i tio raka, vi fortsätter gärna den sviten. Nästa utmaning är Borlänge på hemmaplan nu på söndag.

Forza IFK!